Eurofins

<< Vissza a Hungalimentaria főoldalra

Hungalimentaria 2021

élelmiszer-biztonsági konferencia
és kiállítás

Felhívjuk tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy a XIII. Hungalimentaria konferenciával kapcsolatos tudnivalókat a Szervezőbizottság üzenőfalán tudják folyamatosan figyelemmel kísérni.

Kedves konferencia után érdeklődő Kollégák!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a WESSLING Tudásközpont szervezesében kétévente megrendezett Hungalimentaria konferencia és kiállítás célja, hogy az élelmiszerek és takarmányok vizsgálatát végző laboratóriumok munkatársai, a vizsgálati eredményeket hasznosító, döntéshozó szakemberek és az élelmiszeripar legfontosabb szereplői számára közel hozza az analitikai kémia, a mikrobiológia és a molekuláris biológia tudományos és gyakorlati aspektusait.

A Hungalimentaria az élelmiszer-biztonság legrangosabb hazai eseményén 61 előadás hangzott el. A Hungalimentaria védnöke az Agrárminisztérium az élelmiszerlán-biztonság felügyeletéért felelős államtitkár, Erdős Norbert volt. 2021-ben Magyarország legfontosabb élelmiszer-biztonsági tanácskozásának a fókuszában ezúttal a hatóság és a magánlaboratóriumok kapcsolata állt, különös tekintettel a bejelentési kötelezettségre és a válságkezelésre. A hatósági szempontok mellett ezúttal is szóba kerültek az élelmiszer-biztonság fontos kérdései a jogi szabályozástól az étrend-kiegészítőkön át a növényvédő szerekig.

jelentkezés

jelentkezés

Bővebben

Program,
előadások

Program,
előadások

Bővebben

Védnökök,
Kiállítók,
Szervezők

Védnökök,
Kiállítók,
Szervezők

Bővebben

Fotók,
videók

Fotók,
videók

Bővebben

A XIII. Hungalimentaria konferencia közérdekű elemeit a „PROGRAM, ELŐADÁSOK” menüpontra kattintva tekinthetik át. Az előadók névsorát és az előadások címét, időpontját a „PROGRAM, ELŐADÁSOK” menüpont alatt találják meg.