A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen kétévente megrendezett Hungalimentaria konferencia és kiállítás célja, hogy
az élelmiszerek és takarmányok vizsgálatát végző laboratóriumok munkatársai,
a vizsgálati eredményeket hasznosító, döntéshozó szakemberek
és az élelmiszeripar legfontosabb szereplői számára közel hozza az analitikai kémia, a mikrobiológia és a molekuláris biológia tudományos és gyakorlati aspektusait.
A Hungalimentaria az élelmiszer-biztonság legrangosabb hazai seregszemléje, rendszeresen közel 300 résztvevő, 20-30 kiállító tiszteli meg az eseményt, és közel 60 előadás hangzik el. A Hungalimentaria védnökei a hatóságok prominens képviselői, illetve kiemelkedő szerepű szakpolitikusok.
A jövőre, az innovációra vonatkozó eszmecserék fontosabbak, mint valaha - az üzleti siker szempontjából. Tudásunk publikus részét szakértőink örömmel osztják meg partnereinkkel és minden érdeklődővel.
A WESSLING Tudásközpontban rendszeresen szervezünk konferenciákat, szakmai napokat közérdekű, a környezetvédelmi, élelmiszer- valamint gyógyszerbiztonsági ágazatot egyaránt érintő témákban.
Ingyenes rendezvényeinkre meghívjuk a hatóságok, szakmai szervezetek képviselőit is, hogy minél teljesebb és hasznosabb információkkal szolgálhassunk a közönségnek.