Wessling

Konferenciák

A Hungalimentaria az ország egyik legnagyobb élelmiszer-biztonsági tudományos tanácskozása a WESSLING Tudásközpontban

Hungalimentaria élelmiszer-biztonsági konferencia és kiállítás

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a WESSLING Tudásközpont szervezesében kétévente megrendezett Hungalimentaria konferencia és kiállítás célja, hogy az élelmiszerek és takarmányok vizsgálatát végző laboratóriumok munkatársai, a vizsgálati eredményeket hasznosító, döntéshozó szakemberek és az élelmiszeripar legfontosabb szereplői számára közel hozza az analitikai kémia, a mikrobiológia és a molekuláris biológia tudományos és gyakorlati aspektusait.

A Hungalimentaria az élelmiszer-biztonság legrangosabb hazai eseményt, és több, mint félszáz előadás hangzik el. A Hungalimentaria védnökei a hatóságok prominens képviselői, illetve kiemelkedő szerepű szakpolitikusok. 2021-ben Magyarország legfontosabb élelmiszer-biztonsági tanácskozásának a fókuszában ezúttal a hatóság és a magánlaboratóriumok kapcsolata áll majd, különös tekintettel a bejelentési kötelezettségre és a válságkezelésre. A hatósági szempontok mellett ezúttal is szóba kerülnek majd az élelmiszer-biztonság fontos kérdései a jogi szabályozástól az étrend-kiegészítőkön át a növényvédő szerekig. A kétnapos konferenciát ezúttal 2021. november 9-én és 10-én rendezik majd a tervek szerint Zamárdiban. A maximális résztvevők száma 100 fő, akik számára r észtvevől szállást is biztosítanak, ám a járványhelyzet alakulására való tekintettel az előadások és egyéb tudnivalók online is elérhetők lesznek, és a fizikális lebonyolítás is az aktuális kormányhatározatok függvénye.

Hungalimentaria élelmiszer-biztonsági konferencia és kiállítás

Szakmai napok a WESSLING Tudásközpontban

A jövőre, az innovációra vonatkozó eszmecserék fontosabbak, mint valaha - az üzleti siker szempontjából. Tudásunk publikus részét szakértőink örömmel osztják meg partnereinkkel és minden érdeklődővel.

A WESSLING Tudásközpontban rendszeresen szervezünk konferenciákat, szakmai napokat közérdekű, a környezetvédelmi, élelmiszer- valamint gyógyszerbiztonsági ágazatot egyaránt érintő témákban.

Ingyenes rendezvényeinkre meghívjuk a hatóságok, szakmai szervezetek képviselőit is, hogy minél teljesebb és hasznosabb információkkal szolgálhassunk a közönségnek.

Íme a már megtartott, illetve a tervezett konferenciáink listája. Kérjük, jelentkezzen a megadott elérhetőségeken, hogy regisztrálhassuk rendezvényeinkre!