Wessling

<< Vissza a Hungalimentaria főoldalra

Archív konferenciák

2019

A tartalomból:

  • Tudjuk-e, hogyan éljünk egészségesen?
  • A jövő élelmiszerei
  • Magas fehérje- és rosttartalmú, valamint alacsony szénhidráttartalmú Update Low Carb termékek fejlesztése
  • Pontyhús eltarthatóságának meghatározása challenge teszttel
  • Élelmiszer-készítmények kábítószer-tartalmának igazságügyi szakértői vizsgálata
  • Laktózmentes funkcionális élelmiszerek fejlesztése fogyasztói felmérés alapján
  • Cukoralkoholok élelmiszerekben
...további érdekes előadásokért kattintson tovább

2017

A tartalomból:

  • Az élelmiszerlánc felügyeleti rendszerének változásai
  • A világvége elmarad – Krízis, vagy fejlődés
  • A csomagolás ajándék, vagy teher a környezetnek?
  • Élelmiszervizsgáló laboratóriumok akkreditálása
  • Az Élelmiszervizsgálati Közlemények c. tudományos szakfolyóirat ismertetése
  • Mikroműanyagok a táplálkozási láncban
  • Allergén fehérjék analitikája
...további érdekes előadásokért kattintson tovább

2015

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2013

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2011

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2009

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2007

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2005

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2003

A tartalomból:

Feltöltés alatt...

2001

A tartalomból:

Feltöltés alatt...